Jump to content

Bejáratos a házba Bob is

2017. 11. 17. 20:00

A kutya és a macskatartók tábora a legnagyobb, de kedveltek a kisebb rágcsálók, halak, madarak is háziállatként. Sokan otthonukat is megosztják velük, mások csakis a kinti tartásukra esküsznek.

A felelős állattartás egyik alapja, hogy megfelelő környezetet biztosítsunk kedvenceinknek. Ha csak bent tartunk kutyát, akkor azt megfelelő mennyiségű mozgással érdemes kompenzálni, azaz naponta többször sétára kell vinni.

A ló az az állat, amelyet bár sokan kedvelünk, mégsem gondolkodunk abban, hogy bevigyük a lakásba. A lovak lakhelye nem más, mint az istálló. Nem úgy Bob esetében. Habár ló létére viszonylag kis méreteket ölt, mivel póni, mégsem tipikus lakásban tartandó állat. Csakhogy Bob egy szemfüles és okos póni, aki bejáratos a családi házba. Ha ideje nagy részét nem is a lakásban tölti, azért még szabad bejárása van. Már csak azért is, mert megtanulta kinyitni az ajtót és ehhez a száját használja. Így aztán akkor jár-kel, amikor akar. De Bob igazán jól nevelt, mert nemcsak kinyitja az ajtót, hanem ahogy illik, maga mögött be is csukja. A postás sem lepődik meg, ha a házhoz érkezik. Sok esetben a póni fogadja.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | thescottishsun.co.uk, metro.news/képek)