Jump to content

Külföldi celebek furcsa háziállatai

2014. 07. 21. 10:42

A celeb élet velejárója az egyediség. Mindig azt keresik, azt mutatják, hogy szinten tudják tartani a feléjük áradó figyelmet, vagy éppen feltüzeljék a már lanyhuló érdeklődést. A celebek mindenben többnyire elsők akarnak lenni, mindig, minden szinten ki akarnak tűnni, legyen szó akár az öltözködésről, akár a használatai tárgyaikról, vagy éppen a háziállataikról.

Paris Hilton köztudottan nagy kutyarajongó. Csivavákon kívül tartott farksodró medvét, ám egy harapással véget vetett az állat a barátságuknak.

Mike Tyson sem elégedett meg a hétköznapi háziállatokkal, ezért házi kedvence volt többek között egy medve, oroszlán, de tigrist is tartott, sőt a galambtartásba is beletanult.

Hugh Hefnernek saját állatkert van az udvarán kialakítva. George Clooney majdnem két évtizeden keresztül osztotta meg otthonát egy vietnámi csüngőhasú malaccal. Megan Fox is egy hasonló állatot tartott.

Kristen Stewart rajong a farkasokért, ezért kedvence, Jack egy farkas-kutya keveréke. Michael Jackson még az 1980-as években vett magához egy csimpánzt. Bubble nevű majmának mindent megadott, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt. Hiába volt az igyekezet, a csimpánz idővel agresszív lett, ezért egy állatközpontba került.

Justin Bieber is megpróbált majmot nevelni, de elkobozták tőle csuklyásmajmát, mert okmányok nélkül akarta bevinni az országba. Ahogy látjuk, kedvenceink kedvenceinek nem mindig rózsás az élete, de a 15 perc hírnév azért olykor nekik is kijár.

(Fotó:bornrich.com/puppytoob.com)