Jump to content

Részeges eb

2014. 12. 29. 16:05

Sajnos sok olyan ember él, aki nem veti meg a túlzott alkoholfogyasztást, és függővé válnak. De hogy kutyára is veszélyt jelentsen az ital?!

Egy Londonban élő hölgy karácsony napján arra figyelt fel, hogy Bella nevű kutyája szinte alig tud járni. Csak botladozott a lakásban ide-oda. Kicsit jobban szétnézett a gazdi a lakásban és akkor fedezte fel, hogy a németjuhász kutyusa fellefetyelt a földről egy egész üveg tojáslikőrt.

Nem tudni, hogy került az üveg a földre, de a kutya nem hagyta veszni az értékes italt. Olyannyira, hogy a részeg ebet kórházba kellett vinni, mert teljesen kiütötte magát Bella.

Igaz, hogy csak másfél órára hagyta magára kutyáját a nő, de ez idő épp elég volt, hogy a kutya bajba kerüljön.

Infúzió, gyomormosás, ami ezután várt Bellára. Ki tudja, hogy mi lett volna akkor, ha a gazdája később ér haza? Az orvosok szerint akár maradandó károsodást is okozhatott volna a nagytestű kutya szervezetében a hirtelen fogyasztott nagy alkoholmennyiség.

Mint az emberek, Bella másnaposan ébredt, kóválygott, de ezen kívül más baja szerencsére nem esett. A gazdija is megtanulta, hogy ezentúl sokkal óvatosabban kell kezelnie a szeszes italokat otthonában.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: telegraph.co.uk)