Jump to content

Együtt vagy sehogy

2015. 06. 27. 16:00

Az ember és kutya barátsága ismert. Családon belül is együtt élhet több kutyus, ráadásul nagy békességben. Glenn és Buzz is jó barátok.


Azon túl is, hiszen elválaszthatatlan barát a Jack Russel terrier és a staffordshire bullterrier. Nem is csoda, hogy Glenn megbízik Buzz-ban, hiszen vak. Mindent együtt csinálnak, Buzz ott segít, ahol tud vak társának.

A két kutya együtt és egyszerre kerültek be egy állatmenhelyre. Korábbi otthonukban is társak voltak, de gazdája megunta őket, kitette hát őket.

A menhelyen csodájára járnak a kutyusok feltétel nélküli barátsága miatt. Buzz segíti a vak Glennt az eligazodásban, odavezeti az ételhez, szó szerint fekhelyéhez kíséri. Annyira ragaszkodnak egymáshoz, hogy ha nem érzik a másik társaságát, akkor nyugtalanná és mogorvává válnak.

A menhely célja, hogy örökbe tudják adni a kutyusokat. Természetesen feltétel, hogy csakis olyan gazdi jöhet szóba, aki a két kutyát együtt fogadná be. Az elválasztás mindkét ebet nagyon megviselné, felesleges ilyen procedúrának kitenni a már egyszer kidobott kutyusokat.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: flickr.com)