Jump to content

Kutyát karácsonyra

2015. 11. 27. 10:00

Közeleg az ünnep. A készülődés szele már megcsap egyeseket. Bármelyik ünnepre jellemző, hogy az emberek nagyobb számban vásárolnak családtagjaiknak háziállatot.


Ha gyermek van a családban, szinte egészen biztos, hogy előbb vagy utóbb felszínre kerül a kutya kérdés. Többen bedobják mentőötletül a halakat, a teknőst, a kisebb rágcsálókat, hogy halasztani tudják a kutya megvásárlását addig, amíg a gyermek valóban készen áll az állattal való foglalkozásra. Ha elérkezett ez az idő, akkor közös élménnyé lehet tenni a kutyus kiválasztását. Nem kell nagy költségbe merülni, már ami a kutyus megvételét illeti, ugyanis nagyon sok menhely van hazánkban, és általánosságban elmondható, hogy mindenütt túlzsúfoltsággal működnek.

Ha jót szeretnél tenni gyermekeddel és egy (esetleg több) állattal, akkor keressetek fel egy menhelyet és a lakás méreteihez képest válasszatok ki egy kutyust. Ez lesz ám az igazán nagyszerű karácsonyi ajándék. Mindezt persze a gyermek kihagyásával is meg lehet tenni, így még nagyobb meglepetés okozható.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: flickr.com)