Jump to content

Nem volt nehéz dolga a nyomra vezetésben

2017. 01. 11. 06:00

A munkára befogott kutyusok segítik az embereket. A rendőrkutyák a bűnözőket igyekeznek becserkészni. Ez a feladat pitiáner volt.

Amerikában kisstílű és fiatalkorú csapatot kerített kézre a jó szaglású rendőrkutya. A szokottnál jóval könnyebb dolga volt az ebnek. A nyom ugyanis, amit követnie kellett, az pizza volt. Néhány fiatal úgy próbált pizzához jutni, hogy egy hamis címhez hívták ki a pizzafutárt. Egy bokorban megbújva várták a zsákmányt, onnan előugrott egyikük pisztollyal (vagy annak látszó tárggyal) megfenyegette a futárt, hogy adja át a pizzát. Amint megtette, már futottak is el. A rendőrség kiérkezésekor azonnal bevetették a legjobb szimatú munkaerőt, a kutyát. Nem is kellett túl sok idő, hogy szagot fogjon és minden nehézség nélkül oda vezesse a kétlábú kollégákat, ahol a pizza volt. Ahol a pizza, ott a bűnelkövető banda is.

A fiatalokat fülön csípték és rablással vádolják őket. A pisztoly, amit használtak, nem éles fegyver volt ugyan. Tettükre az volt a magyarázat, hogy éhesek voltak és ennek fejében még unatkoztak is. Az biztos, hogy mozgalmassá vált az életük eztán.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

 

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk))