Jump to content

Lili, a világjáró kiskutya

2017. 01. 29. 08:00

Egy szerető családban élő eb élete unalmasnak tűnik. Séta, pihenés és ezek kombinációja. Persze, izgalmas is lehet az élet úgy, mint Lilié is.

A vidéki városban élő kutyus élete szokványos volt. Gyermek kapta, de amikor a kislányból nagy lett, és elkerült otthonról, nem tudta magával vinni kedvencét, így az édesanyja gondozta tovább. A tömblakásban mégsem érezték úgy, hogy jó helye van Lilinek, ezért még eggyel idősebb generációhoz, a nagyihoz került. A kertes házat ítélték a legmegfelelőbb élettérnek a kiskutya számára. Lili élvezte is, sőt többre vágyott. Adandó alkalommal elszökött, habár mindig hazatalált. Egy alkalommal azonban hiába várták, nem jött haza. 2016 év végén nyoma veszett Lilinek. Az ilyenkor szokásos helyeken keresték, de nyoma sem volt.

Lili bőre alatt volt az azonosításra alkalmas chip, így találtak rá Angliában, egy magyarok által működtetett állatkereskedésben a kóbor ebre.

Az Angliában élő magyarok egy ugyanabban a megyében lévő másik városból vásárolták meg azzal a szándékkal, hogy majd tenyészteni fogják. Amikor kiderült, hogy a kutya valójában hová is való, a régi és az új tulajdonosok felkeresték egymást. A régi gazdi sértetlenül visszakapta Lilit, a kis kalandort.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép)