Jump to content

Talált valamit, azaz valakit

2017. 04. 07. 20:00

Okos jószágok a kutyák, ezért is szeretjük, ha mellettünk vannak. Ha valamit el szeretnének érni, akkor beszéd híján valahogy fel kell hívni a gazdi figyelmét.

Ahogy Amerikában is "szólt" a kutyus gazdájának. Sejtették, hogy valamit talált, mert a Peanut nevezetű kutyus igencsak izgatott volt. A család kutyájától teljesen szokatlan viselkedés volt, egyértelmű, hogy felhívta magára a figyelmet. A gazdi érezte, hogy valami miatt nagyon izgatott az eb, ezért követte addig, amíg egy árokig nem értek és ott a kutya mozdulatlanul meg nem állt.

Nem véletlen volt ez, az árokban volt a lényeg. Ott ugyanis egy meztelen testű kislányt talált a férfi, azaz a kutya. Mielőtt a hatóságokat értesítették volna, azelőtt a gazdi levette felsőjét, és a kislányt azzal takarta be, így vitte be a házába, majd onnan értesítette a rendőrséget és a mentősöket is. Elvitték a gyermeket, és a szülőket keresték, akiket hamarosan meg is találtak. Olyan körülményeket találtak a kislány otthonában, amely a gyermek biztonságos és egészséges életéhez nem elégséges. A kislánynak volt egy testvére, őt is kiemelték a családból.

Penaut, a megtaláló kutyus már csak tudta milyen érzés lehetett a gyermeknek elhagyatottan a hidegben lennie, hiszen annak idején őt is megtalálták, majd menhelyre szállították. Örökbefogadása után került mostani helyére, új családjába.

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk)