Jump to content

Nem tudta megindokolni szörnyű tettét

2017. 04. 28. 20:00

Egy állatbarát alapítvány munkatársait olyan kutyushoz hívták ki, amelyik nagyon nagy bajban volt, és ezt a kínt egy ember miatt kellett elviselnie.

Amikor a Környezetünk Állataiért Alapítvány munkatársai elképedtek. Tudták, hogy súlyosan sérült a kutyus, amelyiket menteniük kellett, de azzal nehéz feldolgozniuk még a sokat látott állatvédőknek is, hogy átvágott torkú kutyát lássanak. A seb egyértelműen szándékos volt.

Kiderült a kutyusról, hogy egy kisfiú kedvence volt. Az éppen börtönből szabadult férfi elvette a gyerektől kedvencét, majd a fiú szeme láttára átvágta könyörtelenül a kutya torkát. A segítség időben érkezett, a kritikus állapot után a gyógyulás útjára lépett a kutyus. Az is csoda, hogy életben maradt.

Meg is találták az elkövetőt, aki hidegvérrel beszélt a történtekről, rezzenéstelen arccal vallotta be tettét, és a megbánásnak csíráját sem mutatta.

Alig hogy szabadult a börtönből, újból bajba került a férfi, ugyanis az állatvédő szervezet állatkínzás vádjával feljelentést tett ellene.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)