Jump to content

Kutyás szakmák

2017. 06. 28. 07:00

Sokan vannak köztünk állatbarátok. Nemcsak abból látható, hogy otthon is állatokat tartanak, gondoznak, hanem más állatok védelmére is kelnek.

Közülük legszívesebben az állatok között élnék mindennapjaikat. A hétköznapi munka legtöbbünk számára nem az állatok közelségét jelenti. Aki mégis szeretné a munkanapjait is négylábú barátokkal együtt tölteni az gondolkodhat egy kutyakiképző tanfolyamban. Sokan szeretjük a kutyákat, otthonunkat és életünket is megosztjuk velük, miért ne lehetne ez a munka is. Engedelmességre, parancsszavakra taníthatjuk meg mások kedvenceit.

A terápiás kutyusokat is speciális oktatásban részesítik. Őket trénerek képezik ki. Akár belőled is lehet az, amennyiben elvégzed az ahhoz szükséges képzést. Sokak álma teljesülne azzal, ha munkájuk azonos lenne a kutyákkal való foglalkozással.

Amennyiben a fodrászkodás sem áll távol tőled, de a kutyákat is imádod, akkor a kutyakozmetikus munkát is magadénak érezheted. Keresett kutyás szakma, és igény is van rá, hogy szakértelemmel rendezze valaki a kedvencek bundáját.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)