Jump to content

Meglátta és megszerette. Tudta, hogy nem lesz egyszerű, de megérte

2017. 09. 10. 19:00

Sajnos nem mindenki születik épen és egészségesen, mások betegségnek vagy balesetnek köszönhetően kénytelenek más körülmények között élni. Állataink is járhatnak pont így.

A thaiföldi husky fajtájú kutyus olyan rendellenességgel jött a világra, amelynek következtében nem fejlődtek ki mancsai. Az emberek is nehézségekkel küzdenek, de a protézisek, művégtagok, tolókocsik megkönnyítik az életet. Az az állat, amely így születik, a természetben nem is maradna életben.

Siralmasan kezdődött a kis husky élete, akinek nemcsak a mancsai hiányoztak, hanem a csípőjének is problémája volt. Minden hiány ellenére is rátalált a gazdája. Szó szerint megtalálta, ugyanis az interneten böngészve látta először Mayát, a huskyt. Jól tudta, hogy nem lesz gyaloggalopp az, hogy a bájos, de nehézségekkel küzdő kutyust magához vegye, és nem az állat megszerzése volt nehéz, hanem a további élet. Egyáltalán nem titkolták, hogy mivel küzd a kutyus, de a leendő gazdi beleszeretett első látásra.

Magához is vette, kis kocsit csináltatott kedvencének, aki így éppen olyan izgága és mozgékony, mint más kutyatársa. A kutyus élete sokkal jobbá vált, de az új gazdi is nagyon sokat kap kedvencétől, együtt teljes és boldog életet élnek.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | pinterest.com/képek)