Jump to content

Megkerült a két eltűnt eb

2017. 12. 07. 07:00

Kutyák sokasága szökik meg otthonról vagy séta közben a kutyus ösztönei, vagy a gazdi figyelmetlensége, netalán hanyagsága miatt.

Amelyik gazdi félti kedvencét, azonnal a keresésére ered, megtesz minden intézkedést azért, hogy kutyája mihamarabb épségben hazakerüljön. A plakátokon túl nagyon sokan élnek a közösségi erőbe vetett hittel. A napokban az egyik közösségi oldalon értesülhettünk arról, hogy egy fővárosi közért elé kikötött, gazdijukat váró kutyákat loptak el. Az állatok tehát nem elkóboroltak, hanem az esedékes sétát egy vásárlással is összehangolták.

Amint a gazdik szembesültek azzal a ténnyel, hogy kedvenceik eltűntek, keresni kezdték. A Facebook erejében hittek, így létrehoztak egy oldalt is, hátha a több szem többet lát alapján tényleg megtalálják Borzit és Maszatot.

Az oldalon nagy volt a forgalom, többet látni is vélték, de a kutyák így sem kerültek elő. Hiába jöttek az újabbnál új információk, Maszat és Borzi nem lett meg. MA gazdik már majdnem feladták a reményt, amikor végre azt üzente nekik valaki, hogy a kutyák megvannak.

Volt nagy öröm és még örömkönnyek is hullottak, amikor valóságossá vált, hogy Borzi, Morzsi újból gazdáikkal lehetnek.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu |facebook.hu/képek)