Jump to content

Ezt mégis hogy gondolta?

2017. 12. 20. 07:00

Egy költözés nagy változás az ember életében. Aki pedig mindezt kedvencével akarja megvalósítani, még nagyobb odafigyelést igényel.

A lakóhely megváltozása megviselheti az embert és a vele élő állatokat is. Új hely, új környék, új szagok. A változás lehet jó, és lehet rossz is.

Annak a nyolc kutyának rosszra fordult a sorsa, amikor költözésre került a sor. Csakhogy ezúttal a kutyák sehová nem költöztek el, ugyanis erre csak a gazdájuk kerített sort. Elköltözött egy másik településre, de úgy gondolta, hogy kutyáit nem viszi magával.

A férfi maga mögött tudta házát és nyolc kutyáját úgy, hogy nem gondoskodott arról, hogy bárki etesse, látogassa az ebeket. Néhány hét eltelte után egy nőnek ugyan adott kulcsot a kapuhoz, de arról elfelejtett szólni, hogy a magára hagyott kutyákat is etesse meg.

Ekkor léptek közbe az állatvédők, akiket a szomszédok értesítettek a kutyusok sorsáról. Mire azonban a segítség kiért, már csak négy kutyus élt. Két kölyköt azonnal elhoztak a lakatlan ház udvaráról, a másik két állatot pedig etették a kerítésen keresztül. Később még azt is igyekezett megakadályozni, hogy a másik két kutya az állatvédőkhöz kerülhessen.

Azóta már vádemelést indítottak a férfi ellen.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)