Jump to content

Iszonyatos módon tartották a kutyát

2018. 01. 03. 20:00

Miért tart állatot az, aki nem tud megfelelően gondoskodni arról? Erre a kérdésre már régóta keressük a választ, de nem találjuk.

Mégis sokan úgy vesznek magukhoz állatot, hogy se időt, se pénzt nem tudnak elegendőt fordítani kedvencükre. És persze van, aki sokkal inkább úgy tekint a kutyájára, macskájára, mint egy tárgy, nem pedig kedvenc.

Az a magyar gazdi is így vélekedett nagytermetű kutyájára. Az biztos, hogy nem nagy értéket tulajdonított neki, ugyanis úgy kötötte ki a kutyust, hogy karabinert szúrt át az állkapcsán, és azt rögzítette a láncához. A lánc rövid volt és még csak kutyaháza sem volt szegény ebnek, hogy elhúzódhasson az eső és a hideg elől.

Egyszóval azt sem lehet tudni, hogy akkor minek kellett neki a kutya, hiszen így még az ugatás is nehezére eshetett szegény állatnak, na és a mozgás is. A rövidke lánc, és a szájában észlelhető fájdalom miatt még csak a házőrző feladatát sem tudta elvégezni a kutya.

Állatvédők mentették meg a kutyát, akiket helyi lakosok értesítettek. A szomorú sorsú és rossz állapotban lévő kutyát azonnal orvos kezei közé adtak. Sikerült elhárítani az életveszélyt, de iszonyatos fájdalmat kellett a kutyának legalább egy éve elviselnie. Az állkapcsa gyulladt volt és persze átszakadt, a fogai lekoptak a karabinertől.

Természetesen nem hagyták szó nélkül a "gazdi" cselekedetét.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)