Jump to content

Macikutyának keresnek gazdit

2018. 01. 15. 20:00

Minden kutya egy külön jellem, külön személyiség, és még a kinézetük sem egyforma. Az oroszországi menhelyre bevitt kutya első ránézésre pedig inkább medvének néz ki, mint kutyának.

A szibériai menhelyre bekerült kutyus azért keltett a szokottnál is nagyobb feltűnést, mert mindenki azonnal egy medvére asszociált a kutyus láttán. A kutyusról készült képeket feltöltötték az orosz közösségi oldalra. Azonnal nagy nézettségnek és megosztásnak örvendett, mert mindent szeretnek az emberek, ami különleges. Márpedig a kutyus tényleg az volt.

A kutyát egy szaporító áldozata. Az eladásra szánt kutyák nem mindegyike kerül vevőhöz. A macikutya is így maradt a szaporító nyakán, és mivel pénzt nem kapott az ebért, így nem foglalkoztak azzal, hogyan él az állat. A keverék kutyus egy ideig tengődött a szaporítónál, majd mikor semmi hasznot nem hozott, akkor kitették a szűrét. Ki tudja már mióta kóborolhatott gazdátlanul a kutya, amikor a menhelyre bevitték. Az emberekkel nagyon bizalmatlanul viselkedő kutyusnak gazdit keresnek, de egy olyan ember személyében, aki tapasztalt. Egy vállalkozó szellemű gazdijelölt ugyanis jelentkezett a kutyusért, de nem boldogultak egymással. A feltehetően sokat szenvedett kutya, a rossz szocializáció miatt barátságtalan volt, ki sem ment a kennelből.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | twitter.com/képek)