Jump to content

Tíz év nagy idő

2018. 02. 15. 06:00

Tíz év nem kis idő. Már néhány hónap elteltésével sem nagyon reménykedünk abban, hogy otthonról elszökött kedvencünket viszont lássuk.

Azaz a remény hal meg utoljára, azonban egy idő után egyre kevesebb arra az esély, hogy egykor szeretett kedvencünk visszatérjen hozzánk. Arra meg még kisebb az esély, hogy ha vissza is kerül, akkor onnan folytassuk közös életünket, mint ahol abbahagytuk.

Márpedig ez történt Amerikában. Egy kutyus elszökött otthonról. Észrevették az eb hiányát, keresték is. Mivel volt chip a kutyában, bíztak abban, hogy nemsoká valaki megtalálja kutyájukat, majd csörögni fog a telefon. Ez azonban nem történt meg. Egészen egy tíz évvel későbbi napig nem. Akkor ugyanis egy férfi meglátta a saját otthona előtt az idegen ebet. Nem engedte szabadjára, hanem azonnal értesítette az állatvédőket. Hamar kiérkezett a segítség. A kutyus befogása és megvizsgálása során találták meg benne a kis azonosítót, és az ahhoz tartozó családot értesítették.

Nos, ez volt az a pillanat, amire nem számított már senki sem. Amikor végre igazi tulajdonosához visszakerült a kutyus, nemcsak a régi otthonára emlékezett a kutyus és az egykor mindig körülötte levő emberekre, de még a nevére is.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk)