Jump to content

Ki a felelős a kutya halála miatt?

2018. 03. 17. 08:00

Ma már egyre több mindenre lehetőségük van a kutyás gazdiknak. Egyes üzletekbe, éttermekbe és szállodákba is bevihetik kedvencüket, és bizonyos légitársaságok is engedik a fedélzeten utazni az állatokat.

Az amerikai család azonban egészen más tapasztalattal gazdagodott. Szörnyű tapasztalattal. Annak tudtában léptek az United Airlines gépének fedélzetére, hogy kutyájuk velük utazhat. A francia bulldog kutyust hordozójában vitték a fedélzetre, és az édesanya a lábánál akarta tartani a hordozót, hogy ott nyugodtan tudjon pihenni kis kedvencünk a 3,5 órás úton. Az egyik légi utaskísérő azonban ezt nem engedte, arra kötelezte a nőt, hogy a poggyásztartóba helyezze be a hordozót kutyástól. Ez már önmagában is tilos, azonban a nő nem mert ellenkezni a repülőgépen dolgozó személyzettel.

Az amerikai nő két gyermekével utazott, előttük nem akart jelentet rendezni, így azonban a gép leszállása után már csak a kiskutya élettelen testét tudta a hordozóból kiemelni. Ennek láttára többen is becsmérelni kezdték a lég utaskísérőt, aki arra kötelezte a gazdit, hogy a kutya a poggyásztartóba kerüljön.

A légitársaság szerint az alkalmazottjuk helyesen járt el, ennek ellenére, hogy a fájdalmat „enyhítsék”, még a kutyus boncolási költségét is kifizetik, valamint a jegyek árát is visszakapja a család.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)