Jump to content

Számít a kutya/macska véleménye

2018. 03. 18. 07:00

Párválasztáskor, ismerkedéskor nemcsak az a fontos, hogy milyennek találják egymást a felek, hanem a továbbiak során a család is beletartozik abban, hogy mennyire jól alakul egy kapcsolat.

Nagyon megronthat egy jó párkapcsolatot is az, ha valamelyik családtaggal nem jön ki a párunk. Egyértelmű, hogy a legfontosabb, hogy mi magunk szeressük a párunkat, de fontos a család és a barátok véleménye is.

No, igen, de mi van akkor, ha az állatunk nem kedveli szerelmünket? Egy felmérés szerint, ha gazdája vagyunk egy állatnak, akkor sokkal inkább számításba vesszük az állatunk „véleményét, mint a szülőkét és barátokét. Az állat, legyen az kutya vagy macska, velünk él. Amikor már a szülőktől külön élünk, akkor fő élettársunk lehet egy állat. Természetes, hogy olyat szeretnénk, ami neki is jó. Ha tehát a macskád állandóan fúj az új kapcsolatodra, akkor bizony elgondolkodsz azon, hogy kell-e neked olyan partner, akit nem visel el a macskád? Ugyanígy van ez a kutyákkal is. A kutatás szerint is így van ez, vagyis a párkeresők elsősorban kedvencük szimpátiáját fontosabbnak tartják, mint azt, hogy szüleik, családtagjaik hogyan viszonyulnak az új személyhez.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)