Jump to content

Véletlen baleset vagy szándékosság?

2018. 11. 25. 20:00

A kutyasétáltatást nem véljük veszélyes tevékenységnek, hiszen az éppen azt szolgálja, hogy kedvenceink kimozduljanak otthonról, megmozgassák magukat és egészségügyi dolgaikat elvégezzék.

Ha szabadon engednénk őket, akkor sokkal nagyobb bajba keveredhetnének. Kiskutyák csúsztak bele a közelben kanyargó patak vizébe, amit a parton álló férfi nézett. Egy másik járókelő a kutyáját sétáltatta épp, amikor meglátta az embert, aki kutyáit leste a vízben, de nem úgy tűnt, mint aki segíteni szeretne rajtuk.

A két életéért harcoló kutyus még kölyök volt. A másik kutyasétáltató a közelben lakott szerencsére, és azonnal tudta mi a megoldás. hazaszaladt, felkapta a merítőhálót és fordult is vissza, hogy a vízből kimenekítse a két kiskutyát. A férfi szolgálaton kívüli rendőr volt, aki a sikeres mentés után értesítette az állatvédőket. Erre azért volt szükség, mert nem volt egyértelmű, hogy a gazdi kutyái valóban séta közben estek a vízbe, netalán szánt szándékkal dobta őket a patakba, a gyors megszabadulás érdekében.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)