Jump to content

Önzetlen anyai szeretet és figyelem

2018. 12. 25. 19:00

A menhelyeken dolgozók és az állatvédők szinte napi történéséhez hozzátartozik, hogy állatok életét mentik meg.

Ebbe beletartozhat az is, hogy azzal megmentik a szerencsétlen állatot, hogy kiemelik rossz környezetéből, de olykor tényleg menteni kell balesetet szenvedett kutyákat, macskákat, egyéb állatokat.

Ám olyan történetekről is számoltunk már be, amikor állat mentett meg embert. Most is egy ilyen sztorit hoztunk. Egy önzetlen anyuka nem tudott elmenni a síró újszülött mellett. Csakhogy az anyuka ez esetben egy kóbor kutya volt. A saját kölykeit is nehezen nevelő anyakutya mégsem tudta elviselni a nem is az ő fajtájához tartozó kis lény hangos sírását. Magához vette az újszülött babát és kölykeivel együtt melengette.

Még így is életveszélyben volt a csecsemő, de a szerencse az volt, hogy egy nő is felfigyelt a sírásra. A parkoló mellől érkező babasírásra felfigyelt a nő. Mivel a környék kietlen volt, a legrosszabbra számított. Amikor a hangforráshoz közelített, akkor látta meg az anyakutyát és a kölyköket, ám a babahang is onnan érkezett. Ahogy közelebb ment, akkor vette észre, hogy a kölyökkutya testek között egy baba teste is ott fekszik.

A babát megmentették, az anyát is megtalálták, és a kutyusoknak is jobb helyet biztosítottak.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)