Jump to content

A partra úszott és megmentette magát

2022. 03. 22. 19:00

Nagyon sok kutya nem pusztán az ember barátja, hanem egyenesen családtagként tekintük rájuk. Nem csoda, hogy visszük őket magunkkal mindenhová.

A fiatal corgi is abszolút családtag, így nem volt kétséges, hogy amikor a gazdái hajókázni indultak, akkor magukkal viszik a kutyát is. Épp egy híd alatt haladtak át és ez a figyelmüket is lekötötte, amikor pedig a kutyájukra néztek volna, már csak a hűlt helyét találták. Először azt hitték, hogy a kutyus csak megbújt a fedélzeten valahol, de hiába keresték, nem találták.

Ezután már egyértelmű volt, hogy Jessica nincs a hajón, ezért vízre szálltak és a környéken keresték, de így sem találták meg. Ahogyan az mostanában megszokott és hatékony, közösségi oldalukon is közzé tették a gazdik, hogy kiskutyájuk eltűnt. Milyen jól tették, mert ennek köszönhetően egy nap múlva egy férfi jelentkezett. Vélhetően az ők kutyáját találta a kertjében, ami 11 kilométerre volt az eltűnése helyszínétől.

Nemcsak annak örültek igazán, hogy épségben előkerült a kutyájuk, hanem annak is, hogy mindezt úgy hajtotta végre Jessica, hogy soha azelőtt nem volt vízben és nem is úszott.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: Pixabay (A képek illusztrációk)