Jump to content

Új perspektíva

2015. 02. 04. 16:00

Valljuk be őszintén, szeretjük az állatos képeket. Megmosolyogtatnak. Naponta azonban akár száz hasonlóan sziporkázó macskás képet láthatunk. Unod már? Dobd fel, tűnj ki állatfotóiddal a tömegből!

Macskát fényképezni nem olyan nehéz, hiszen gyakran kényelmesen elnyúlva heverésznek. Ebben semmi pláne. Olyan képet szeretnénk a világhálón keresztül megosztani, amely vicces (és nem csak nekünk).

Láthattunk már kövér macskát, vizes és morcos macskát, érdekes mintázatú macskát. Mindig újat és újat szeretnénk mutatni.

Egy szakportál is felismerte ezt az egyhangúságot és új galériájuk megnyitásával más perspektívában láttatja a macskákat. Az a lényege, hogy az eddigi tradíciótól eltérő módon mutassuk be cicánkat. Egy jó példa erre az alulról fotózott macska. Az üveg dohányzóasztalra felfekvő állat éppen ideális fotóalany. Csak be kell bújni az asztal alá és elkapni a pillanatot. A bolyhos, az üveghez simuló pihe-puha szőrzet, a tappancsok, igazán érdekessé tehetik a cicát és az egész fotót.

Ha ügyes a macskánk és mi is, akkor az állat ugrását is meg lehet örökíteni alulról fotózva. Ügyességünkre, macskánkra van bízva. Miénk a lehetőség, hogy újítsunk.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: twentytwowords.com)