Jump to content

Macskasuttogó

2015. 03. 19. 09:00

Cesar Millant nevezik a kutyasuttogónak. Műsorában megmutatta, hogy még az idősebb, de nagyon félre nevelt kutyussal is meg lehet tanítani a rendre és jó viszonya lehet a gazdival, az emberekkel. Ugyanezt csinálja Jackson Galaxy, csak épp a macskákat neveli meg.

Jackson Galaxynak szintén van műsora, amelyben problémássá vált cicákkal foglalkozik. Elkeseredett gazdák keresik fel, mert macskájuk összevissza pisil mindent a lakásban, felborítja és kaparja a bútorokat, tárgyakat, harap. Az addig békésen szundikáló barátságos cica egyik napról a másikra őrjöngő vadállattá.

Mi válthatta ki ezt a cicából? Jason Galaxy ebben segít. A férfi 16 éven keresztül dolgozott menhelyen élő macskákkal. Ott sajátított el mindent, amit most a macskákról tud és fel is használ műsorában és könyvében. Becenevén Dr. Doolittle-nek szólítják.

Pokoli macskák című könyvében bemutatja a Cat Mojo módszert, a Cicatkins-diétát is. Egy konkrét példán keresztül, Benny macskán keresztül mutatja be módszereit. Ez a macska volt az, amely megváltoztatta az addig drogos, lezüllött férfi életét és elkötelezett állatvédővé vált. A macska által tért vissza újra a normális élethez. Hihetetlen, hogy ez az egykor függőségben szenvedő férfi mennyire ismeri a macskákat, mennyire érti rezdüléseiket. Ő a macskasuttogó.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: catchannel.com)