Jump to content

Macskaszőr allergiások ebbe a moziba ne menjenek

2015. 06. 12. 10:00

Van már macskabarát szálloda, étterem, éppen csak a mozi hiányzott a kínálatból. A hiánypótlás megkezdődött. Londonban legalábbis.

A mozi adta élmény nem hasonlítható össze az otthonunkban nézett film élményével. Ha pedig még kedvencünk is az ölünkben dorombolhat, akkor a moziba vihetjük az otthonunk egy kicsiny szeletét. Persze nem a saját cicánkat kell a moziba vinni, hanem a mozi „alaptartozékaként” szerepelnek a jegy árában. Az állatok örökbefogadott cicusok, méghozzá 10 macsek fog szolgálatot teljesíteni. Később több állatot is munkába állítanak. Természetesen annak reményében, hogy árva cica és gazdája egy jó film megnézésekor talál egymásra.

Londonban erre is lehetőség van már, ugyanis Great Kitten nevezetű mozi és kávézó fog nyílni, ahol új és klasszikus filmeket vetítenek majd a látogatóknak…és macskáiknak. Kialakítottak a cicák számára olyan helyet is, ahová elvonulhatnak, ha elfáradtak a szolgálat végzésekor. Tartani fognak macskaterápiás foglalkozást is. Élményhez és nyugalomhoz juthat a mozizni kívánó.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: flickr.com)