Jump to content

A vízen járó macska

2016. 09. 06. 07:00

A világot felfedezni nagy kaland, főleg, ha azt egy vitorlás hajóval, nőként egyedül kívánja valaki megtenni. Hamarosan társa is akadt egy macska személyáben.

Egy fiatal nő útjára indult vitorlás hajójával, hogy felfedezzen ismeretlen helyeket. Mindezt egyedül kívánta megtenni. Kalandozásai során Francia Polinéziában járt, amikor rátalált egy kismacskára. A fiatal cica állapota egyértelműen azt mutatta, hogy magára hagyták az elhagyatott környéken. Nem sokat teketóriázott a felfedező nő, magához vette a cicát. Hajójára vitte és onnantól együtt utaztak. Amíg a nő önként vállalta, hogy csak a hajón érezhet maga alatt stabil alapot, addig a cicának ez merőben új helyzet volt. Nehéz volt megszokni, hogy csak azon a kicsi területen tud mozogni. Többször is megesett, hogy kicsit túlszaladt játék közben a hajón és a vízben kötött ki. Idővel ezt is megtanulta. Sok mérföldet elhajókáztak így együtt.

Mindkettőjüknek nagy öröm volt, amikor partot értek valahol. Kifeküdtek a homokos partra és együtt napoztak. Együtt nézték a naplementét hol szárazföldről, hol a hajóról. Kajakozni, csónakázni jártak. Élték megszokott vízi életmódjukat.

Még hogy a macskák nem szeretik a vizet.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; flickr.com/kép (A kép illusztráció))