Jump to content

A szomorú cica boldogsága

2017. 05. 17. 07:00

Az internetnek köszönhetően megdöbbentő, megrázó vagy szívszaggató történeteket lehet olvasni szomorú sorsú állatokról. Ugyanakkor az internetnek köszönhetően ezek az állatok sorsa könnyen jobbá válhat.

BenBen, a vörös cica élete nem volt könnyű, és ez az arcára is kiült. El is terjedt a fotója a szomorú ábrázatú, testét számos sérülést magán viselt, egyik füle is látványosan csorba volt. Az állatmenhely, ahová került, nem sok reményt láttak abban, hogy ennek a szomorú sorsú és kinézetű cicának valaha lesz gazdija. Aztán csoda történt. Mégis magához vette egy család. Az öröm hamarosan alábbhagyott, ugyanis csak kis időt tölthetett a családban. Visszavitték, mert gondozása túl speciális volt, nem győzték.

Ismét a menhelyen találta magát a cica, és valahogy még szomorúbbnak tűnt, mint valaha. A menhely dolgozói egyáltalán szívesen teszik meg azt a lépést, hogy elaltassák az állatokat, de törvényi szabályozásnak kell eleget tenni. BenBen végleges elaltatásának időpontja is ki volt már tűzve, csakhogy az utolsó pillanatban egy fiatal pár magához vette BenBent.

A cica végre otthon érezte magát. Még napok sem kellettek ahhoz, hogy megszokja új gazdáit, új otthonát, de még az állapotában is javulás állt be. Szinte azonnal jó étvággyal evett és ivott.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)