Jump to content

Egy cica mentős kalandja

2017. 09. 05. 20:00

Nemrégiben egy olyan szerencsés kiscicáról számoltunk be, aki egy parkoló autó motorterébe szorult, és bár megsérült, de túlélte. Kimentése után az autó tulajdonosa azonnal örökbe is fogadta. Újabb szerencsés cicáról számolunk be.

A mentősök sokak életét tudják megmenteni, de nem állatok életéről van szó. Legalábbis az esetek nagy részében. Ám a kaposvári állomáson más történt. Kiscica nyávogását hallották, ez nem volt kétséges, de nem tudták honnan jön a hang. Keresésre indultak többen, majd az egyik gépkocsivezető fedezte fel, hogy a hang bizony az ő járművéből érkezik. Ügyes szakemberek a mentősök, teszik a dolgukat, de egy autó szereléséhez, bontásához nem biztos, hogy értenek. Éppen ezért még beindítani sem merték a járművet, nehogy ártsanak az ott magát meghúzó cicának. Az állomás szerelőjét kérték meg arra, hogy segítse kimenteni a cicát.

A szakember belekezdett a munkába, a mentésbe, de még neki is több mint két órára volt szüksége ahhoz, hogy megtalálja és kimentse a cicát. Az apró, alig néhány hetes cicus bebújt az autó hűtője mögé, de kijönni magától már nem tudott. Sőt, még a szakembernek is feladta a leckét. Végül elő kellett venni minden szakmai tudásán túl a kreativitását is. A szerelésekhez használt zselét kent a cica nyaka köré, és így tudta csak kivenni onnan, ahová egyáltalán nem való a cica.

Többen összegyűltek a különleges mentés helyszínén, és az egyiküknek annyira megtetszett, hogy magához is vette.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (a kép illusztráció)