Jump to content

Mert utazni élvezet - gondolta a macska

2017. 09. 14. 06:00

Még ha szeretnek is velünk élni szelídített állataink, hiszen tőlünk nyugodt hajlékot biztosítunk és rendszeres táplálékot, bizony néha lelépnek tőlünk.

Ha a szaporodási időszakba lépnek állataink, akkor is erősek az ösztöneik, hogy felkeressék fajtársaikat, más állatok, akik a szökésre adják a fejüket inkább csak a lehetőségeket használják ki. Mint ahogy azt a dán macska is tette.

Ha rájövünk, hogy kedvencünk eltűnt, akkor a keresésére indulunk. Ha az hiábavaló, akkor plakátolunk, valamint a közösségi média erejében bízva megosztjuk kedvencünk képét és felhívjuk ismerőseink figyelmét, hogy állatunk eltűnt. A dán gazdi sem cselekedett másként, amikor Junior nevezetű cicáját sehol sem találta.

A keresés sikerrel járt, és amikor megtudta, hogy hol van a cica, a gazdi elképedt, ugyanis egy szomszédos településről értesítették. A cica a házból való kiszökése után az állomás felé vette az irányt és felszállt az egyik vonatra, majd közel negyedórás utazás után a szomszédban leszállt.

A cica egy bakancslistás pontot kipipálhatott életében, a gazdi pedig megfogadta, hogy chipet ültet macskájába. Biztos, ami biztos.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk)