Jump to content

Cicamix

2017. 09. 28. 19:00

Aki macskákat tart, az tudja csak igazán mikre képesek kedvenceik. Nem kell varázs dolgokra gondolni, mégis, amikor meglátjuk őket, a szívünket is ellágyítják.

Nem tesznek ők semmi különlegest, csak vannak. És ha mellettünk van egy cica, akkor mindig megolvad a szívünk. Még akkor is, ha épp nem olyan jót tesznek. Hihetetlen fazonok, és még a macskákon belül is nagy a személyiségben fellépő különbség.
Sokszor a jelenlétük is megnyugtat, ha csak ott vannak a közelünkben, netán hozzánk is bújnak. Márpedig a bújás jól megy nekik. Napjuk fő tevékenysége nem más, mint az alvás. Akkor is így van ez, ha kint él a cica, de ha benti, akkor felfokozódva:

Erre a tevékenységre ráadásul bárhogy és bárhol képesek. Természetesen csak oda fekszenek, ami szerintük arra alkalmas hely. Mondjuk, mint a hűtő, vagy a lapát:

Ne felejtsük a hogyant is. Emberiként nézve ez mindennek nevezhető, csak kényelmesnek nem.

A cicáinkat is érdekli sorsunk, védelmezik gazdájukat. Mindezt persze a maguk módján teszik:

Igazi házi minitigriseink:

Belevonhatók a játékba és a mozgásba is. Olykor még a gazdinál is ügyesebbek:

Ha kell, még a munkába is besegítenek. Ez nem kérdéses:

Van, hogy alig tudják kapkodni a mancsaikat, annyi a tennivaló:

Ha pedig minden rendben, végeztek mindennel, de épp nem álmosak, akkor szánnak magukra némi időt, hogy rendbehozzák külsejüket:

Alig várják, hogy nap végén végre hazaérjen a gazdi, amely egyet jelent a játékkal és az evéssel is. Mondja valaki, hogy unalmas a macskák élete.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)