Jump to content

Szigetelőszalag kell, és elbűvölheted cicádat

2017. 10. 16. 07:00

Ha van macskád, akkor nap, mint nap magad mögött érezheted szőrös kísérődet. Folyton a nyomodban van, és ha nem ételért kuncsorog, akkor simogatást vár.

Ezt minden macskás gazdi magáénak tudja. Kedvenceink olykor még az akadálytalan haladást is meggátolják pusztán azzal, hogy a közelünkben vannak, hiszen nemcsak árnyékként követnek, hanem bizony előszeretettel lavíroznak lábaink között is. Így aztán nehéz a továbbhaladás is.

Ha szeretnéd néhány percre lekötni cicád figyelmét, és még inkább vágysz arra, hogy egy kicsit egy helyben maradjon macskád, akkor te is próbáld ki azt a nagyon egyszerű megoldást, amelyet már interneten többen megmutattak.

Nincs másra szükséged, mint szigetelő szalagra. Még mielőtt felháborodnál, hogy néhány macskamentes pillanatért miért tekernél cicádra ragasztószalagot, nem erről van szó. Még véletlenül sem, ugyanis a ragasztóval négyzetet kell formáznunk a padlóra, és valami miatt ezt a cicáink nagyon élvezik. Azonnal birtokba veszik az elrekesztett területet. Sőt mi több, kisajátítják, és úgy uralkodnak az elkerített terület felett, mint valami védőbástya.

A padlóra ragasztott négyzet vagy téglalap mindig beválik. Nem is muszáj ragasztóval próbálkozni, más anyag is megteszi.

 

(Forrás: otthonikedvenc.hu | 9news.com, dailymail.co.uk/képek)