Jump to content

Egy dobozban utazta át az országot a macska

2017. 11. 13. 07:00

A cicák ugyan ragaszkodnak helyükhöz, életterükhöz, de a csavargás is bennük van. Ha pedig még a dobozokat is szeretik, akkor akár bajba is kerülhetnek.

Egy olasz cica is imádta a dobozokat. Amikor csak talált egyet üresen, azonnal beletelepedett. A gazdi épp csomagot készítette elő, amihez egy dobozt akart használni. Belepakolt mindent, amit az ország másik részébe akart elpostázni, ám amíg elment valamiért, addig a macskája is helyet talált ugyanabban a dobozban. Nem tudni hogyan, de a gazdi nem vette észre kedvence akcióját, így a csomagot lezárva feladata azt a postán. Négy napos utazás vette kezdetét, majd amikor a kézbesítő kezébe vette a dobozt, akkor érezte, hogy ez egy különleges szállítmány. Akkor már a hangját is hallatta a cica, hiszen négy napja étlen és szomjan lapult a dobozban. Ki is szabadították az állatot, majd a csomag feladóját értesítették. Nem is tudta a nő, hogy hol lehet a cicája, kereste már mindenhol.

A gazdi is gondosabban fog ezek után csomagolni, és hátha a cica sem érez késztetést egy darabig arra, hogy dobozban pihenjen.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)