Jump to content

A Tetris nevű játék ihlette a macskabútort

2017. 12. 17. 19:00

A macskák egy része szabadon kószál, és talán csak annyira megy haza, hogy táplálkozzon. Esetükben sok az inger, de veszélyes is lehet az ilyenfajta életforma. A benti cicák nagyobb biztonságban élnek, de mások a lehetőségeik is.

Sok cica él csak a házon belül. Azok a macskák, amelyek kint és bent is lehetnek, kiélhetik a szabadságot, de haza is mehetnek a védett közegbe. A négy fal nagy biztonságot, kényelmes életet biztosít, de jóval ingerszegényebb a hely. A gazdik igyekeznek lefoglalni kedvencüket úgy, hogy különböző játékokat vásárolnak cicáik számára, mert nem szeretnék, hogy a túl sok energia és az unalom miatt bútoraik, berendezési tárgyaik bánják meg.

Megvásároljuk számukra a kényelmes fekvőhelyet, és a számtalan játékot, hogy a lehető legjobb otthont biztosítsunk nekik.

Egy új típusú macskabútor kartonból készül, egymásra ragasztott kartonrétegekből. A ragasztáshoz használt anyag nem árt a cicáknak.  Divat ez mostanában, ám ennek a bútornak az alakja régebbi kort idéz. Emlékszel még a Tetris nevű játékra? Nos, a KATRIS nevezetű bútor olyan egymásra építhető kartonformákból áll, mint a Tetris játékban.

Hiába papírból készült bútorok ezek, egy-egy elem akár 14 kilót is elbír, nemhogy egy pehelykönnyű cicát. A macskák hamar birtokba veszik és imádják.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)