Jump to content

Az a jó szimatuk

2018. 02. 19. 20:00

A kutyusok imádják a sétát még akkor is, ha van kert, ahol szaladgálhatnak. Az új hely új szagokkal is kecsegtet, de a főszereplő kutyus valamit talált is.

A gazdi elindult kedvencével egy helyre, ahová meghívták. Szabadon engedte az erdőben, hadd fedezze fel az új helyeket, illatokat. Hamarosan azonban visszafutott gazdájához és izgatott volt. Ezt a férfi is észrevette, de nem tudta, hogy mire fel ez az izgatottság. Az biztos, hogy valamit érzett, erre a gazdi is rájött, csak semmit nem látott, ami indokolta volna ezt a viselkedést.

A kutya egy leborított, használaton kívüli csónakhoz csalogatta értetlen gazdáját. A szag tehát onnan jött, de még mindig nem tudta, hogy mitől ilyen izgatott kedvence. A kutya közben már kaparni is elkezdett. Ekkor már a gazdi is besegített a kutyának, felfordította a csónakot, és egyből meglátták a szag forrását. A csónak alatt két apró kiscica bujdokolt. A kutyus azonnal pártfogásába vette a két cicát.

Nem hagyhatták magukra a cicákat, így a kutya mellé még két cica is társult a legénybúcsúba, merthogy oda szólt a meghívás.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)