Jump to content

Nem a szépségével bájolta el új gazdáit

2018. 06. 03. 08:00

A szépség megítélése teljesen egyedi. Meglehet, hogy abban látjuk a szépséget, ami más számára semmi vonzót nem jelent. Pepéhez speciális „szemüvegre” volt szüksége a gazdinak.

Nem egy klasszikus szépséget képvisel az a Texasban élő cica, amelyet testvérével együtt nagyon rossz állapotban találtak az utcán. A cicákat nem hagyták magukra, hanem a helyi menhelyre vitték, ahol kezelésükbe kezdték. A leromlott fizikai állapot csak rontott a cicák külsejének megítélésében, ám egy hónap múlva sem változott az egyik cica külseje. Míg a testvéreket hamar örökbe fogadták, addig egy testvérke senki szívét nem mozgatta meg. Sőt, csúnyának ítélték.

Pepének olyan bundája volt, mintha egy kopasz cica is lenne a felmenői között, de máshol hosszabb szőrrel rendelkezett. De, hogy milyen kegyes a sors, az is bizonyítja, hogy egy New York-i házaspár meglévő cicáik mellé keresett egyet. A menhelyek oldalain böngészve találtak rá Pepére. Nem volt kérdéses, hogy megtalálták, akit kerestek. Felvették a texasi menhellyel a kapcsolatot és már indultak is érte.

Nem kellett más leendő cicatulajdonossal megküzdeni Pepéért, mert senki nem akarta őt. A sors útja volt ez, mert így a házaspár vihette haza. Ember és cica között hamar kialakult a jó kapcsolat, de a már meglévő cicák is nagyon hamar befogadták a furcsa külsejű cicust.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: instagram.com/shea.daspin)