Jump to content

Öt emeletnyi félelem

2021. 05. 16. 19:00

A macskák nem ijednek meg a magasságoktól. Önszántukból is felmásznak magas helyekre, ám olykor segítségre van szükségük a lejövetelhez. Emberi segítségre.

Egy amerikai cica azonban hiába volt irtózatosan nagy bajban, nem várt az emberek segítségére. Vállalta a kockázatot. Vagy csak a túlélő ösztöne hajtotta?!

Chicago egyik több emeletes házában tűz ütött ki. Már a tűzoltóság folytatta munkáját, hogy megfékezzék a tüzet. Az oltási munkálatok közben arra lettek figyelmesek a mentést végzők, hogy az egyik ablakban egy fekete cica tűnik fel, majd némi hezitálás után az 5. emeletről kivetette magát.

A katasztrófaturizmus szemtanúi árgus szemekkel figyelték a lángokban álló épületet, a tűzoltók munkáját, majd, amikor rádöbbentek, hogy a macska valószínűleg ki fog ugrani többen kamerázni kezdtek. Amint a cica leugrott a magasból, hangos sikításokkal fejezték ki az emberek ijedtüket. A macska azonban úgy ügyeskedett esés közben, hogy a négy lábára érkezett és azonnal menekülőre fogta. Látszólag sértetlenül távozott a helyszínről.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: pixabay.com)